top of page
Therapieën

 • Bloesemconsulent

 • Trauma en rouwcoach

 • Tekentherapie voor kinderen  (volwassenen)

 • Chakrahealing

Bloesemconsulent:

Tijdens het consult krijg je de gelegenheid om over jezelf te praten. Ik bied je een luisterend oor in
een niet-oordelende omgeving. Samen gaan we opzoek naar je emotionele toestand. 

Waar ben je uit balans? Waar heb je op dit moment het meeste nood aan? …
 

Na het gesprek krijg je, als je dit wilt, een healing. Hier gaan we de energetische blokkades losmaken en stroming brengen in je emoties. Ik stel een  combinatieflesje van Lian Energetische Remedies samen op jou persoonlijk afgestemd. Dit flesje gaat ongeveer 3 – 4 weken zijn werk doen. Het gaat je ondersteuning geven in je proces. Dit kan voor baby’s, kinderen, tieners, volwassenen en dieren.

 • Consult is mogelijk in praktijk

 • Via videobellen

 • Via foto

Prijs: € 50,00

Trauma en Rouwcoach:

Elke gebeurtenis waarvan je merkt dat het na een tijd nog veel invloed op je heeft, is ingrijpend. Dat
kan een verkeersongeluk zijn, ziekte, verkrachting, echtscheiding, ontslag, enz...


Ook de ruzies van je ouders tijdens je kinderjaren en jeugd, grensoverschrijdend gedrag, opgroeien in
een onveilig gezin, in een liefdeloos gezin, trauma in moederschoot, enz Verlies van een dierbare, je job, een echtscheiding, jezelf enz
Je bent gespannen, nachtmerries, je kan niet zijn wie je echt wilt zijn, je dromen niet kunnen waarmaken, onverklaarbaar gedrag, verdriet, woede, angsten enz, verslavingen, je wilt zo graag verder met je leven maar het lukt je niet, je kan je niet hechten aan een persoon enz...


Tijdens een gesprek krijg je een luisterend oor naar jouw verhaal. Ieder zijn verhaal is belangrijk en kan zwaar wegen. Door gesprek en/of regressie naar de oorzaak van je trauma. Gaan we de emoties voelen en doorleven om het zo te kunnen verwerken en een plaats te geven.
 

Ik maak je een samenstelling van de Lian Energetische Remedies, persoonlijk op jou afgestemd. Deze
gaan je ondersteunen bij het verwerken van je trauma of bij het verwerken van verlies.

 

 • Consult is mogelijk in praktijk

 • Via videobellen

Prijs: € 50,00

Tekentherapie voor Kinderen (ook voor volwassenen):

 • is je kind boos of heeft het last van woedeaanvallen

 • is het verdrietig of naar binnen gekeerd

 • gedraagt het zich juist stoer

 • heeft je kind faalangst of hooggevoelig

 • is het angstig

 • kan je kind moeilijk grenzen aangeven

 • slaapt het moeilijk

 • wordt het gepest

 • kan het geen emoties uiten

 • heeft het autisme, adhd of een ander etiket

 • kan het moeilijk het hoofdje leegmaken

 • trauma – en rouw

Een kind vindt het vaak moeilijk onder woorden te brengen wat het voelt. Door te tekenen uit het kind wat er in hem of haar leeft. Tekenen werkt bevrijdend en helend. Door te tekenen gaat het kind zich beter in zijn /haar vel zitten –
bouwen aan zelfvertrouwen – leren grenzen aangeven – gevoelens leren erkennen en aangeven – beter functioneren – gevoelens verwerken – leren ontspannen - …

 

Deze therapie kan individueel of in hele kleine groepjes (4). De tekentherapie wordt gecombineerd met de Lian  energetische remedies (Indien het kind dit wilt) om zo nog beter het kind te kunnen helpen.

Prijs: € 50,00

Aura en Chakra healing:

Verstoringen en blokkades kunnen zich vastzetten of een invloed hebben op de aura of chakra’s. Deze intuïtieve healings haalt de verstoorde energie weg en brengt het lichaam, de geest en de energieën in en rond ons weer in balans. De healings is rustgevend en je voelt je erna ontspannen en verlicht. Overwerkte emoties/energie die je in je lichaam had opgeslagen komen vrij. Omdat er tijdens de healings bepaalde emoties en blokkades worden vrijgemaakt, stel ik na de healings een samenstelling Lian Energetische Remedies samen. Deze gaan je verder ondersteunen in je proces.

Prijs: € 50,00

Cursussen

 • Lian Energetische Remedies

 • Energetische voetmassage

 • Zen worden door tekenen

 • Inwijdingen aartsengelen

Alle cursussen worden in kleine groepjes gegeven, max 5 volwassen of kinderen, of individueel. Heb je interesse in een cursus, alleen of samen met vrienden of vriendinnen neem gerust contact op.

Lian Energetische Remedies:

De energetische remedies werken op de chakra’s en gaan blokkades, die door ons denken en onze emoties veroorzaakt zijn en uiteindelijk ziekten tot gevolg hebben, opheffen in het energetische systeem. De Lian energetische remedies kunnen een oplossing zijn voor veel problemen en ongemakken, ze zijn vooral een weg naar transformatie en innerlijke heelwording. Lian energetische remedies zijn te combineren met elke therapie, homeophatie, kruiden, enz... Ze zijn voor baby’s – kinderen en volwassenen maar ook heel goed voor dieren.

 

Op dit moment zijn er – 7 chakra olie’s – 63 Lian energetische remedies – 13 Lian sprays 

 

 • Wilt u meer weten over het ontstaan en de werking van elk product?

 • Wilt u leren om ze te gebruiken voor anderen of voor jezelf? 

 • Wil je zelf eens een bloesem uittesten?

Dan is deze cursus misschien iets voor u!

Prijs € 30,00 per les

Energetische Voetmassage:

Voeten zijn heel belangrijk in ons leven. Ze dragen ons een heel groot deel van de dag en krijgen soms veel te verduren. De voet is een weerspiegeling van ons lichaam. Ze verdienen dus regelmatig een ontspannende voetmassage waardoor stress en spanningen verlicht kunnen worden waardoor je lichaam stilletjes in balans komt. Door de energetische behandeling worden energieblokkades opgeheven. Dit door de chakras via de voeten energetisch te behandelen en gebruik te maken van de chakra olies.

Prijs € 30,00 per les

Zen worden door tekenen:

Zijn verschillende soorten workshops met verschillende onderwerpen. Het is een manier van tekenen waar je geen ervaring voor nodig hebt, en niet moet kunnen tekenen. Het brengt het plezier van tekenen terug door je te leren dat je mag loslaten, fouten mag maken, niet moet oordelen, het moet niet mooi zijn als je je gevoel er maar in kwijt krijgt. Je leert het resultaat loslaten en erop vertrouwen dat het resultaat mag gezien worden.

Je krijgt rust en ruimte in je hoofd. Ook ga je onderzoeken wat je wel en geen energie geeft.

Je krijgt RUST, je komt uit je hoofd en gaat in je hart.

 

Je krijgt RUIMTE, je neemt tijd om te tekenen wat er op dat moment voor jou speelt. Door je gedachten, gevoelens en ervaringen te tekenen gaan ze letterlijk even uit je hoofd en lichaam. Hierdoor kun je er met afstand naar kijken. Dit geeft ruimte en inzicht in wat je bewust en onbewust bezighoudt.

Je gaat SPIEGELEN. Je kijkt terug naar je gevoelens, gedachten, ervaringen van de voorbije periode. Door regelmatig te spiegelen vergroot je je zelfkennis, word je je bewust van je emoties en krijg je inzicht in hoe je daarmee omgaat. Leert hierdoor ook je grenzen stellen. Je dromen waarmaken. 

Je gaat vanuit je HOOFD naar je HART via je HANDEN.

Wordt gegeven in groepjes van max 5 kinderen of volwassenen. Kan ook individueel.

Prijs € 30,00 per les

Inwijdingen aartsengelen:

Eén keer per maand krijg je een inwijding één van de 7 Aartsengelen. Deze inwijdingen gaan je contact met de Aartsengelen versterken maar kunnen ook een hulp zijn bij energetisch werk.

Prijs € 30,00 per les

Zen worden met tekenen voor kinderen:

In deze workshops leren de kinderen hun grenzen aan te geven, hun emoties te uiten, ontspannen, af te schermen, hun grenzen verleggen, dat ze fouten mogen maken, zelfvertrouwen, hoofdje leegmaken,.. Ideaal voor hoog gevoelige kinderen, adhd, autisme, kinderen die gepest worden maar het kind dat pest, perfectionisten, faalangst, te weinig zelfvertrouwen, …
Een kind kan vaak moeilijk onder woorden brengen wat het voelt. Tekenen werkt helend.


Deze workshop kan individueel of in kleine groepje (max4)

Prijs € 30,00 per les

bottom of page